Welkom bij Schildersbedrijf Heythuysen

Buitenschilderwerk

Zijn uw buitendeuren of -kozijnen toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan biedt schildersbedrijf Heythuysen de oplossing! 

Wij zijn uw specialist in kwalitatief, duurzaam schilderwerk waar u jaren plezier van zult hebben. Wij hebben ruime ervaring met het schilderen van gevels aan woningen, flatgebouwen, nieuwbouw en renovatie. Wij gebruiken uitsluitend materialen van hoogste kwaliteit en garanderen hierdoor het beste buitenschilderwerk resultaat.

Buitenschilderwerk maakt uw woning of pand niet alleen mooi, maar het is tevens van groot belang uw schilderwerk buiten te onderhouden. Bij achterstallig onderhoud kunnen er kale of rotte plekken ontstaan of er zijn openstaande/slechte kitnaden te zien. Regelmatig onderhoud aan kozijnen en deuren zorgt ervoor dat ze in goede staat blijven en behoudt de waarde van uw woning of pand.

Binnenschilderwerk

Denk bij binnen schilderwerk aan het verfraaien van het interieur in uw woonkamer of slaapkamer. Het bepaalt in grote mate de sfeer in deze ruimten. Wij geven u graag advies bij het bepalen van de juiste kleuren en materialen.
Binnen schilderwerk is ook van groot belang voor de juiste bescherming van uw hout- en muurwerk om bijvoorbeeld houtrot te voorkomen. Daarnaast geldt voor kozijnen dat goed binnen schilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. 

Enkele schilderwerkzaamheden die voor u kunnen uitvoeren:

·         Latexwerk

·         Dekkend schilderwerk

·         Lak- en beitswerk

·         Behangwerk

Schildersbedrijf Heythuysen B.V. zorgt op het gebeid van wandafwerking een tal van mogelijkheden. Naast latex-, en spuitwerkzaamheden verzorgen wij ook het behandelen van wanden met traditioneel behang of met glasweefsel/glasvlies. Wij adviseren u graag welke mogelijkheden passen bij uw interieur.

Wij bieden verschillende soorten wandafwerkingen aan zoals:

·         Latexen van wanden en plafonds met speciale muurverven

·         Behangen van wanden

·         Aanbrengen van glasweefsel- of glasvliesbehang

 

Naast de traditionele manier van behang  plekken wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van glasvliesbehang en glasweefselbehang. Deze behangsoorten zijn veel sterker dan traditioneel behang en worden ook veelal gebruikt om gebarsten of beschadigde muren te behangen om verdere afbraak van bijvoorbeeld stucwerk te voorkomen.