Welkom bij Schildersbedrijf Heythuysen

Schildersbedrijf Heythuysen B.V. is gespecialiseerd in het herstellen van houtrot. Onze vakmensen komen hiermee dagelijks in aanraking en weten hoe ze dit het beste kunnen oplossen voor u.

 

Wat is houtrot ?

Houtrot kan een groot probleem vormen in onderdorpels, kozijnen, deuren en andere houten onderdelen. Het komt het vaakst voor in houten onderdorpels en houten verbindingen.

Houtrot is tegen te gaan door het schilderwerk en kitwerk regelmatig te controleren en zonodig te herstellen. Zo kan er geen vocht in de houten onderdelen trekken en wordt het ontstaan van problemen voorkomen. Het is belangrijk dat het aangetaste hout volledig verwijderd wordt voordat er opnieuw geschilderd wordt. Houtrot breidt zich namelijk uit onder de nieuwe verflaag. Zodoende kunt u grote en kostbare reparaties of deelvervanging voorkomen. 

Hoe kan houtrot worden hersteld?

Het tijdig laten uitvoeren van schilderwerk is van groot belang. Om houtrot te herstellen wordt gewerkt met het herstelsysteem van Repair Care. Met deze epoxyplamuren kan iedere zwakke plek in het hout duurzaam worden hersteld. Met een speciale machine wordt de houtrot tot aan het gezonde hout verwijderd. Vervolgens wordt het hout opgevuld met epoxyplamuur. Het grote voordeel aan het herstellen met epoxyplamuur is dat het geen vocht aantrekt.

 

 

Heeft u vragen over houtrot of wilt u advies ? Contacteer ons !

gantry-media://Trimetal.png
gantry-media://sikkenskleiner.jpg
gantry-media://sigma.png
gantry-media://13.png
gantry-media://7.png
gantry-media://11.png
gantry-media://8.png
gantry-media://15.jpg
gantry-media://q4r2.jpg
gantry-media://14.png
gantry-media://erken-leerbedrijf-logo.jpg
gantry-media://1.jpg
gantry-media://16.jpg
gantry-media://OnderhoudNL_Partner_PNG_zonder witruimte.png

Historie - Tijdlijn

1950

Oprichting

In 1950 heeft de heer F.Heythuysen het schildersbedrijf opgericht.
1993

Overname

In 1993 heeft Jack Golsteyn schildersbedrijf Heythuysen overgenomen met als missie het succes voort te zetten en uit te breiden.
2013

Mede-eigenaar

In het jaar 2013 is Roger Golsteyn de gelederen komen versterken. Hij is sinds 2013 mede-eigenaar van schildersbedrijf Heythuysen.